Patrick Jonsson

Steinfjord 2017

Vi åkte på en bonustripp upp till ön Senja i nord-Norge till en nystartad fiskecamp som ägs av ett gäng från Skellefteå. Vi åkte en långhelg sent på hösten mest för att se vad detta ställe har att erbjuda. Campen är en gammal ombyggd räkfiskefabrik. Ägarna har gjort ett jättejobb och förvandlat detta ställe till ett jättefint boende med alla bekvämligheter för en givande fiskeresa.

Campen har en fullvärdig restaurant med bra mat och vissa kvällar tom underhållning. Vill man boka sin fiskeresa med helpension så går tom detta att ordna. Kolla in campen med allt som erbjuds här: http://steinfjord.com/sv/

Vi fick två dagar med bra väder och ett kanonfint fiske. Stället överraskade mycket positivt och man känner sig som att man är på ett helt eget litet kanonfiskeställe avskilt från övriga världen då man är där.

Jag kan verkligen rekommendera denna anläggning och hoppas att få till bokade resor hit under 2018 och 2019. Anläggningen kan ta sällskap upp till 40 personer och har helt nya båtar och allt som behövs för en lyckad upplevelse.

Titta igenom bilderna och inspireras.

Hit skall jag åka många fler gånger!