Patrick Jonsson

Om mig och Ledande Uteliv AB

Jag har haft fiske som ett starkt intresse hela livet och har hunnit med många former av fiskeupplevelser på många platser genom åren. Hantverk och att snickra har vuxit med åren och slöjd med främst knivar som inriktning har blivit en stor hobby.

Jag har varit egenföretagare hela livet och har nu startat mitt tredje bolag som heter Ledande Uteliv AB. Syftet med företaget är att kunna jobba med uppdrag som affärsutvecklare och ledning vilket jag för närvarade gör på heltid hos Pär Dunder på Affärsliv w3.

Läs mer på: https://www.aw3ab.se

Parallellt med detta tänker jag affärsutveckla mina egna starka intressen till en verksamhet som skall stå på egna ben. Där tid ges tillverkar jag knivar och annan slöjd som jag säljer till den som finner nöje i hög kvalité och vackra material.

Jag erbjuder ledningsgrupper, styrelser eller andra små tighta grupper att få bestående minnen och gedigna uppleveler i svenska fjällvärlden på sommaren eller vintern genom skräddarsydda fiskeresor helt baserat på era önskemål där jag med min erfarehet sätter ihop ett fungerande fiske-, upplevelsepaket beroende på årstid och önskemål.

Havsfiske som även detta ligger mig varmt om hjärtat kan anordnas på samma sätt där jag senaste 20 åren hunnit beöka många olika platser  i främst nordnorge.

Kolla in detta ställe om ni gillar nord-Norge: http://steinfjord.com/sv

 

 

Kontakta mig om fiskeupplevelser!